Gyakorlati útmutató a vállalati pandémiás terv elkészítéséhez és végrehajtásához. Vállalati Fehér Könyv.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a járványmatematikai modellező és epidemiológiai projektje keretében elkészítette a Vállalati Fehér Könyvet, amely a koronavírus-járvány terjedésének megelőzésében, a kockázatok csökkentésében segíti a hazai vállalkozásokat. Az online kiadvány tudományos-szakmai megalapozottsággal, nemzetközi esettanulmányokat ismertetve, ellenőrzési listákkal tesz gyakorlati védekezési, munkaszervezési javaslatokat az őszi-téli időszakra. Alapvető célja, hogy a folyamatos és biztonságos működés fenntartása érdekében praktikus segítséget nyújtson a vállalkozások, szervezetek számára a következő járványhullámra való felkészülésben.

forrás: ommf.gov.hu, megjelent: 2020. szeptember 8.

Bognár B., Bódis L., Ferenci T., György L., Horváth J. K., Komlós K., Konyári E., Kovács N., Nagy A., Nagy C., Oláh D., Oroszi B., & Röst G. (2020). Gyakorlati útmutató a vállalati pandémiás terv elkészítéséhez és végrehajtásához. Vállalati Fehér Könyv. ITM Gazdaságstratégiáért és Szabályozásért Felelős Államtitkársága, Budapest. forrás: http://www.ommf.gov.hu/letoltes.php?d_id=8068

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .